Son dakika haberi bulunmamaktadır.   İletişim    Reklam    Türkiye haritası,türkiye haritası ilçeler,türkiye haritası iller,türkiye harita,turkey maps  
Netistanbul.com hediye
Translate English Bedava Video izle
Anasayfa | İstanbul Trafik kameraları | Haber Ara | Resimler | İstanbul Rehberi | Seri ilanlar | İstanbul Haritası Video izle | Hava Durumu | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | SOHBET Paylaş

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

ANNELER GÜNÜ HEDIYESI IÇIN TIKLA ! Hediye SEVGiLiLER GÜNÜ HEDiYESi

Suikastçi: İyi ki o tetiği çekmemişim

Erdoğan'a suikast planladığı iddiasıyla tutuklanan ve sonrasında serbest bırakılan Muammer Altuntaş, ailesine kavuşmanın sevinici yaşarken pişmanlığını şöyle aktardı.

Kategori  Kategori : Siyaset
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 918
Tarih  Tarih : 25 Haziran 2009, 16:03
Google

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Altuntaş, özgürlüğünü cezaevi çıkışında 11 yaşındaki kızı Asya'ya sarılarak yaşadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a suikast planladığı iddiasıyla tutuklanan ve sonrasında serbest bırakılan Muammer Altuntaş, yaptıklarından pişman olduğunu söyledi.

Tekirdağ Cengiz Topel Meydanı'nda 16 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen AK Parti seçim mitingine, ruhsatsız tabanca ile geldiği için gözaltına alınan Altuntaş çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderilen Altuntaş'ın ilk duruşması önceki gün 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Hakkında 13 yıldan 23 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Altuntaş, ilk duruşmanın ardından serbest kalmanın mutluluğunu yaşadı.

Özgürlüğünü cezaevi çıkışında 11 yaşındaki kızı Asya'ya sarılarak yaşayan Altuntaş, yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söyledi. Yaptıklarından dolayı Başbakan'dan özür dileyen Muammer Altuntaş, Başbakan'ın kendisini affetmesini istedi. Çok pişman olduğunu ifade eden Altuntaş, "İyi ki o tetiği çekmemişim. Çok pişmanım. Başbakanımızdan beni affetmesini istiyorum." diye konuştu.

Miting alanında kendisini fark eden polisten duacı olduğunu dile getiren Altuntaş, "Beni etkisiz hale getiren polisten Allah razı olsun. İyi ki beni fark etti. İyi ki o tetiği çekmeme fırsat vermedi. Cezaevine girdiğimde kalkıştığım işin ne kadar kötü olduğunu anladım. En az 20 yıl içeride yatarım diye kendimi hazırlamıştım. Başbakanımızın beni affettiğini duyduğumda dünyalar benim oldu. Her şeyden önemlisi kızıma ve aileme kavuştum. Buradan Başbakanımıza seslenmek istiyorum: Büyüklük yapıp beni affetti. Bir büyüklük daha yapıp kızımı okutabilmem için bana iş vermesini istiyorum. Kendisinin elini öpmek ve helallik almak istiyorum." dedi.

ANNELER GÜNÜ HEDIYELERI SEVGILIYE HEDIYE HEDIYE TOPTAN AL KAYSERi HABER
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Siyaset

En Çok Okunan Haberler

YENİ RESİMLER

'Ulusal medya 2010' teknikleri11 Mart 2011

ANKET

12 HAZİRAN'DA SEÇİMİ KİM KAZANIR ?







Tüm Anketler

Net istanbul
RSS Kaynağı | Yazar Girişi

istanbul haber istanbul Doğum günü hediyesi Yilbasi hediyeleri Hediye Estetik istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat Anneler günü hediyeleri

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi


Arama sonucunda bulunan kayıtları görmek için lütfen TIKLAYIN