Son dakika haberi bulunmamaktadır.   İletişim    Reklam    Sohbet    Türkiye haritası,türkiye haritası ilçeler,türkiye haritası iller,türkiye harita,turkey maps  
Netistanbul.com sevgiliye hediye
Translate English Bedava Video izle
Anasayfa | İstanbul Trafik kameraları | Haber Ara | Resimler | İstanbul Rehberi | Seri ilanlar | İstanbul Haritası Video izle | Hava Durumu | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Paylaş

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

SEVGİLİYE İLGİNÇ HEDİYE İÇİN TIKLA ! DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ SEVGiLiLER GÜNÜ HEDiYESi

Üniversiteli kızları fuhuşa ittiler

Sivas'ta operasyon. Değişik illerde okuyan üniversiteli kızları fuhuş batağına sürükleyen zanlılar tutuklandı.

Kategori  Kategori : İnternethaber
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 1329
Tarih  Tarih : 27 Haziran 2009, 10:55
Google

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sivas polisi, aralarında değişik illerde yaşayan üniversite öğrencilerinin de bulunduğu genç kızları fuhşa sürükledikleri öne sürülen suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda, 6 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yürütülen soruşturmalar ve planlı istihbarat çalışmaları sonucu bir grubun "Suç örgütü kurmak, fuhuş yaptırmak amacıyla insan ticareti yapmak, fuhuş amaçlı yer ve kaynak temin etmek" suçlarını işlediğini belirledi.

Fuhuş amaçlı buluşmalara ilişkin kentteki MOBESE kameralarıyla da görüntüleri tespit edilen gruba yönelik olarak il merkezi ve Gürün ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, İsmail Murat G. (32), Mehmet Ö. (28), Ömer Faruk T. (29), Ercan T. (39), A.T. (34) ve İ.U. (49) gözaltına alındı.

Zanlılar, Emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Zanlıların fuhşa sürükledikleri öne sürülen kadınlar E.Ü. (29) ve S.B. (27) de mağdur sıfatıyla savcılığa getirildi. Zanlılardan İsmail Murat G, Mehmet Ö, Ömer Faruk T, ve Ercan T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 2 zanlı, Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Fuhuş yaptırılan 2 kadın ise savcılıktaki işlemlerinin ardından adliye binasından ayrıldı. Başka illerde yaşadıkları öğrenilen bu 2 kadına, kentte örgüt tarafından para karşılığı fuhuş yaptırıldığı iddia edildi. Bu arada, örgüt bünyesinde suça karıştığı tespit edilen Fuat D'nin (33) de İzmir'de yapılan başka bir operasyon kapsamında tutuklandığı belirtildi. Üniversiteli kızları fuhuşa sürüklediler iddiası Suç örgütü üyesi kişilerin, fuhuş yaptırılan kadınları çeşitli illerden Sivas'a getirdikleri, kadınlara bir süre kentte fuhuş yaptırdıktan sonra başka illerdeki genelevlere sattıkları, daha sonra başka kadınları getirdikleri ileri sürüldü.

Aynı zamanda bu örgüt tarafından, değişik illerde bulunan ve aralarında üniversite öğrencilerinin de olduğu genç kızların fuhşa sürüklendiği, bunlardan hamile kalanların da farklı illerde çocuk düşürmelerine aracılık edildiği iddia edildi.

Ayrıca, örgüt tarafından fuhuş yaptırılan kadınlar için kartvizit bastırıldığı, irtibat telefonlarının yer aldığı kartvizitlerde kadınlar için takma isimlerin kullanıldığı tespit edildi. Fuhuş yaptırılan kadınların, tıp fakültesi öğrencisi, üniversite öğrencisi olarak tanıtıldığı belirlendi.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

İnternethaber

En Çok Okunan Haberler

YENİ RESİMLER

'Ulusal medya 2010' teknikleri11 Mart 2011

ANKET

12 HAZİRAN'DA SEÇİMİ KİM KAZANIR ?







Tüm Anketler


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

istanbul haber istanbul Doğum günü hediyesi Yılbaşı hediyeleri Hediye Estetik istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat sohbet

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi


Arama sonucunda bulunan kayıtları görmek için lütfen TIKLAYIN