| |||||||||||
| |||||||||||
| Anasayfa | İstanbul Trafik kameraları | Haber Ara | Resimler | İstanbul Rehberi | Seri ilanlar | İstanbul Haritası Video izle | Hava Durumu | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | SOHBET Paylaş | |||||||||||
KATEGORİLERHABER ARAEN ÇOK OKUNANLAR |
ANNELER GÜNÜ HEDIYESI IÇIN TIKLA ! Hediye SEVGiLiLER GÜNÜ HEDiYESi
Arda'dan Aziz Yıldırım'a mesaj
Galatasaray'ın yeni kaptanı ve 10 numarası Arda Turan nasıl bir kaptan olacağını anlattı. Aziz Yıldırım'a da mesaj yolladı.
Galatasaray'ın yeni kaptanı ve 10 numarası Arda Turan, kendisine efsane olmak için yol açıldığını söyledi. Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’in “10 numara Lincoln’ün forması değil, Metin Oktay’ın formasıdır. Bu formayı içimiz rahat şekilde Arda Turan’a emanet ettik” sözleriyle başlayan Bochum’daki basın toplantısında konuşan 22 yaşındaki yıldızın düşünceleri şöyle: “Yönetimimiz bana Metin Oktay’ın formasını layık gördü. Sonuçta ben de 22 yaşındayım. Bu forma ve kaptanlık benim için büyük onur. Bu formayı nasıl hak ettiysem, bunu hak ettiğimi gösteren şekilde çalışacağım artık.
Ben 10 numarayı daha önce istemiyordum. Herkesin bir sitili var.. 10 numara farklı mevkilerin oyuncuları için. Ama Metin Oktay’ın forması olunca işler değişiyor.. Sayın yönetim kurulumuz ve camiamız bana efsane olmanın yolunu verdi. Ben de bunu başarmak istiyorum. Allah bana Türkiye’de G.Saray’dan başka forma giydirmesin. Aziz Yıldırım’a saygım sonsuz.. Türkiye’de sportif olarak da tesis olarak da büyük işler yaptı. Fakat kendisi de iyi bilir ki herkes kendi yerinde güzel. Yıldırım F.Bahçe’ye, ben de G.Saray’a yakışırım. Yine de başkanımızın teklifi beni çok onurlandırdı. Beni herkes G.Saraylı Arda olarak tanıdı ve bunun böyle sürmesini istiyorum.
|
||||||||||
|
Net istanbul Altyapı: MyDesign Haber Sistemi |
|||||||||||