Son dakika haberi bulunmamaktadır.   İletişim    Reklam    Türkiye haritası,türkiye haritası ilçeler,türkiye haritası iller,türkiye harita,turkey maps  
Netistanbul.com hediye
Translate English Bedava Video izle
Anasayfa | İstanbul Trafik kameraları | Haber Ara | Resimler | İstanbul Rehberi | Seri ilanlar | İstanbul Haritası Video izle | Hava Durumu | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | SOHBET Paylaş

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

ANNELER GÜNÜ HEDIYESI IÇIN TIKLA ! Hediye SEVGiLiLER GÜNÜ HEDiYESi

Kurtlar Vadisi pusu ne zaman başlıyor?

Show'dan ayrılıp Star ile anlaşan Kurtlar Vadisi Pusu'ya dair dizideki Büyük İskender'den tüyolar geldi...

Kategori  Kategori : Star
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 1197
Tarih  Tarih : 03 Eylül 2009, 07:59
Google

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurtlar Vadisi Pusu'da İskender Büyük'ü oynayan Musa Uzunlar, Gladio filmini 21 Ağustos'ta bitirdiklerini belirterek bir haftadır da dinlendiğini anlattı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ise 15 Eylül'de çekimlerine başlayacaklarını söyleyen Musa Uzunlar, dizinin akıbeti için "Ben de bilmiyorum" diye konuştu. Uzunlar, dizinin yayın tarihi hakkında kesin bir bilgisi olmamakla beraber, çekimlere başlamalarından bir kaç hafta sonra yayınlanabileceğini belirtti.

SENARYOYU BİZ DE ÇEKİMDEN ÖNCE ALIYORUZ

Senaryoyu bir hafta veya çekime başlama sürecinde aldıklarını belirten Musa Uzunlar, bunun sete hazırlanmasını da çok fazla etkilemediğini söyledi. Uzunlar, "Karakter oturduktan sonra çok fazla bir şey değişmiyor. Çünkü çizgisi belli olan karakterin değişik olaylar içerisindeki halleri görüyoruz...Kendi adıma etkilenmiyorum" dedi.

O SES TONUNU NASIL OTURTTU?

Bölümler geldikçe karakterle yavaş yavaş tanışıp zenginleştiğini anlatan Musa Uzunlar, karakterin ses tonunu nasıl oturttuğuyla ilgili bir soruya "Başlangıçta şeker hastası olması, o zayaflığı, o yaşamışlığı bana o sesi hissettirdi" dedi. Musa Uzunlar, askerlik yaparken bir üsteğmeninin sesini anımsayıp ondan esinlendiğini ifade etti.

Musa Uzunlar, "Zannediyorum tutuldu ve çok da konuşuldu" dedi. Sesini o şekilde kullanmasının tiyatroda zor olabileceğini ancak dizide bu sorunu yaşamadığını belirten Uzunlar, "Bazen bana yardımcı da oluyor. Çünkü sesimi akort etmeden sahneye başlamıyorum" dedi.

ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SORUYA NE DEDİ?

Bu arada Musa Uzunlar, dizide kızı Funda'yı oynayan İpek Karapınar ile aşk yaşadığıyla ilgili haberlerin sorulması üzerine açıklama yapmaktan kaçındı.

Saba Tümer'in medyaya yansıyan haberleri hatırlatması üzerine "Dizide kızımı oynuyor fakat benim sadece yaptığım işte kalıp, özel hayatımın çok farklı olmasından ve bunu da kimseyi ilgilendirmemesinin yanındayım, yaşanan herşeyin" diye konuştu.

Konuğunun konuşmakta zorlandığını farkeden Saba Tümer, bir itirafta da bulunarak yalan haber olduğunu sandığı için sorduğunu söyledi. Musa Uzunlar ise "Yalan ya da doğru diye bir cevap vermiyorum. Öyle bir haber çıktı sadece" ifadesini kullandı.

Tümer de konuğunu daha fazla zorlamayarak konuyu değiştirdi.

Televizyon Gazetesi

ANNELER GÜNÜ HEDIYELERI SEVGILIYE HEDIYE HEDIYE TOPTAN AL KAYSERi HABER
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Star

En Çok Okunan Haberler

YENİ RESİMLER

'Ulusal medya 2010' teknikleri11 Mart 2011

ANKET

12 HAZİRAN'DA SEÇİMİ KİM KAZANIR ?







Tüm Anketler

Net istanbul
RSS Kaynağı | Yazar Girişi

istanbul haber istanbul Doğum günü hediyesi Yilbasi hediyeleri Hediye Estetik istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat Anneler günü hediyeleri

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi


Arama sonucunda bulunan kayıtları görmek için lütfen TIKLAYIN