| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Anasayfa | İstanbul Trafik kameraları | Haber Ara | Resimler | İstanbul Rehberi | Seri ilanlar | İstanbul Haritası Video izle | Hava Durumu | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Paylaş | |||||||||||||
KATEGORİLERHABER ARAEN ÇOK OKUNANLAR |
SEVGİLİYE İLGİNÇ HEDİYE İÇİN TIKLA ! DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ SEVGiLiLER GÜNÜ HEDiYESi
Sibel Can'ın kocaları birbirine girdi
Sibel Can'ın yeni eşiyle eski eşi birbirine girdi. Aksüt'ün iddialarına Ural ateş püskürdü. İspatla Taksim'de etek giyerim dedi.
Sulhi Aksüt ve Sibel Can'ın boşanma davasından çıkan eski sır ortalığı karıştırdı. Aksüt eşinin parasında gözünün olmadığını belirtmek için mahkemeye sunduğu savunmasında Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural’ın boşanmak için 1 milyon dolar aldığını söylemişti. Hakan Ural "İspatlayın, Taksim'de etek giyerim!" Hakan Ural; “Sibel’in parasında gözüm olsaydı, eski eşi Hakan Ural’a boşanırken 500 bin dolar ödemezdim. Sarıyer’deki annemin evini Hakan Ural’a vermezdim” diyen Sulhi Aksüt’e sert tepki gösterdi:
İSPATLAYIN TAKSİM MEYDANINDA ETEK GİYER GEZERİM Ural şunları söyledi: Bunlar ayıp şeyler. Biz ayrılalı 10 sene olmuş ve ben hala olağanüstü mağdur ediliyorum. İki çocuğumuz var diye edebimizi, adabımızı bozmadık. Hiçbir şey demedik ama susmakla çok ağır bedeller ödedik. Şimdi bugün aradan 10 yıl geçiyor ve benle alakası olmayan bir durumda ayrılık yaşarken yine bana laf geliyor. Biz Sibel’le öyle bir şekilde ayrıldık ki şimdi çıkıpta bunları mı detaylandıralım, anlatalım. Biz kurban olduk, geçti. Ben Sibel Hanım’dan Sarıyer'deki ortak aldığım evi aldım. İnsanlar bu kadar ciddi ithamlarda bulunduğu zaman belge ortaya koymalılar ki inandırıcılığı olsun. Yazık! Çocuklar dün bendelerdi. Onlara yazık, ben zaten hiç birşey yapmadığım halde korkunç ağır bedel ödedim. Şimdi bugün de olanlardan sonra e insaf artık, şöyle bir dönüp baktığınızda benden büyük zararı kim görmüş. Aslan gibi adamım, 17 yaşından beri bu piyasadayım, 86’dan beri filmlerde yer alarak Türkiye standartlarında hiçbir şeye muhtaç olmadım ama biz yerden yere vurulduk, onu da sineye çektik. Çünkü ben annesiz babasız büyüdüğüm için, çocuklara geçmişte yaşanılanlarla zarar gelmesin istedim. Böyle bir şey olmaz. Ben de konuşurum fakat çok üzülünür, çok kırılınır, çok incinilir. Fakat ben kendi mağduriyetimi dile getirirken gerçek de olsa birilerini mağdur edemiyorum. Yapım böyle, etseydim 10 yıldır ederdim. Kafamız ezildikçe ya sabır deyip yine susuyoruz.” SİBEL CAN MEDYAYA AYRI, HAKİME AYRI KONUŞUYOR Yine medyaya yaptığı açıklamada “Sulhi Aksüt, çocuklarıma her zaman çok iyi bir baba oldu. Çocuklarıma hep iyi davrandı” şeklinde açıklamalar yapan ünlü şarkıcının, dava dilekçesinde ise “Çocuklarımı dövdü, hakaret etti” şeklinde ifadelerin bulunduğu söyleniyor. Bu arada kasanın boşaltıldığını iddia eden Sibel Can’ın bu konuda bir şahit gösteremediği de belirtiliyor. Boşanma karşılığı eşi Sulhi Aksüt’ten para-mal istemediğini söyleyen Can’ın dava dilekçesinde para talebinde bulunduğu, ancak Aksüt’ün buna yanaşmadığı öğrenildi. (Milliyet)
|
||||||||||||
|
istanbul haber
istanbul
Doğum günü hediyesi Yılbaşı hediyeleri Hediye
Estetik
istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat
sohbet Altyapı: MyDesign Haber Sistemi |
|||||||||||||