firma ekle,firma rehberi,istanbul
Açılış Sayfanız Yapın Site Haritası İletişim Bilgileri
Kullanıcı Adı
Şifre
  Beni Hatırla
Şifrem Ne  |  Üye Olmak İstiyorum
Kullanıcı Adı
Şifre
Cinsiyet
İlçe
Tüm Liste ( 1 Kişi )
firma ekle Reklam Vermek İçin Tıklayın
Cinsiyet
Yaş
İlçe
Fotoğraflılara öncelik ver
HABERLER
Genel ve Yerel(istanbul) haberleri sitemizde bulabilir siniz!
Netistanbul.com| Intel'den yeni islemciler

Intel'den yeni islemciler
Intel, yeni dört çekirdekli islemcilerini yakinda piyasaya sürecek. Q8000 serisi islemcilerin ortak özellikleri ve ayrintili bilgilerini ögrenmek için buraya bakin.
11/6/2008  
Intel'den yeni islemciler

Intel, yeni dört çekirdekli islemcilerini yakinda piyasaya sürecek. Q8000 serisi islemcilerin ortak özellikleri ve ayrintili bilgilerini ögrenmek için buraya bakin.
14 Haziran 2008 02:45
Yazi boyutunu büyütmek için            
Intel, simdiki Q9000 serisinden daha ekonomik olarak konumlandiracagi Q8000 serisini piyasaya sürmeye hazirlaniyor. Q8000 serisi, Q9000'lerin birkaç özellik kirpilmis hali olarak düsünülebilir. Öncelikle çift E8000 serisindeki gibi 1333 MHz FSB'nin 1066 MHz'e çekilmesi söz konusu degil. Bu konuda sorun yok. Ürünlerde ön bellekler 4 MB seviyesinde olacak.

Bazi Eksikler Var

Q8000 serisi Q9000'den farkli olarak sanallastirma uzantilarini desteklemeyecek. Intel'in yeni serideki Q8200 islemcisi 2,33 GHz hizinda çalisacak ve 200 dolarin biraz üzerinde bir fiyata fabrikadan çikacak.

:: AMD mi yoksa Intel mi?

Berkin Bozdogan - http://shiftdelete.net

Kaynak : EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu

Bu habere henüz yorum eklenmemis. Ilk yorum ekleyen siz olun.
Copyright © 2007 Netistanbul.com   -   Tasarım & Dizayn : istanbul istanbul net hürriyet ilan muro filmi izle Arog film izle 2009 yerel seçimleri bedava oyunlar Reklam istanbul trafik kameraları